Kvartsitasot

Kvartsipöytätaso on kestävä, näyttävä ja hygieeninen komposiittimateriaali, joka antaa sinulle inspiraatiota ja ainutlaatuisia mahdollisuuksia kotisi sisustukseen! Kvartsitaso sopii loistavasti kotisi kaikille sisäpinnoille ja soveltuu yhteen kaikkien eri sisustustrendien kanssa kymmenien eri värivaihtoehtojensa ansiosta. Valikoimassamme ovat laadukkaat Silestonen kvartsitasot.

Kvartsitaso koostuu yli 90 % luonnonkvartsista, erilaisista tehoste-elementeistä ja sidosaineista. Kvartsi on erittäin kova luonnossa esiintyvä mineraali, joka antaa kvartsitasolle korkean naarmun- ja kolhunkestävyyden. Kvartsitaso on puristettu erittäin tiiviiksi ja pienihuokoiseksi, joka antaa sille nesteitä ja likaa hylkivän ominaisuuden. Pienihuokoisen ja hylkivän pintansa ansioista kvartsitaso ei anna haitallisten bakteerien kasvaa sen pinnalla, joka tekee siitä erittäin hygieenisen materiaalin.

Kvartsitaso on huoleton vaihtoehto

Kvartsitason etuina sen muuttumaton ja tasainen värisävy sekä mainiot tekniset ominaisuudet. Siitä voidaan valmistaa saumattomia, täyspitkiä keittiön tasoja ja saarekkeita. 

Kvartsitason hylkivä pinta antaa sinulle mielenrauhan tasolle mahdollisesti läikkyvistä viinin, kahvin ja muiden nesteiden tahroista. Ruuanlaitossa suositellaan käyttämään patalappuja, sillä kvartsitaso saattaa vahingoittua äkillisistä ja suurista lämpötilamuutoksista. Kvartsitaso ei sovellu ulkokäyttöön.

Kvartsitason edut

Korkea naarmun ja kolhun kestävyys

Likaa hylkivä, hygieeninen pinta

Tasalaatuinen ja
läpivärjätty kuviointi. Kestää kosteutta

Isot, saumattomat toteutukset

Yli 40 värivaihtoehtoa

Kvartsitasojen valikoima

Kvartsivalikoimastamme löytyy yli 50 erilaista kuvio- ja värivaihtoehtoa, valitse suosikkisi!

Silestone

Klikkaamalla kuvaa pääset tuotesivulle.

Brass Relish
Camden
Charcoal Soapstone
Cinder Craze
Concrete Pulse
Corktown
Desert Silver
Et Calacatta Gold
Et Marquina
Et Noir
Et Serena
Et Statuario
Ethereal Dusk
Ethereal Glow
Ethereal Haze
Ethereal Noctis
Iconic White
Lime Delight
Miami Vena
Miami White
Nolita23
Poblenou
Raw A
Raw D
Raw G
Seaport
Snowy Ibiza
Versailles Ivory
Victorian Silver
White Arabesque

Esimerkkejä Silestonen toteutuksista

Lähde: cosentino.fi