Hautakivet

Kun hautakiven hankinta on ajankohtainen, autamme mielellämme valitsemaan sopivan muistomerkin hautapaikalle. Autamme niin materiaalivalinnoissa kuin etikettikysymyksissä löytääksenne juuri oikean vaihtoehdon. 

Valmistamme hautakivet ja muut muistomerkit omissa tuotantotiloissamme Oulussa, yli 75 vuoden kokemuksella. Voit tulla tutustumaan hautakivimallistoomme toimipisteisiimme ilman ajanvarausta!

Hautakiven tilaus

1. Suunnittelu

Suunnittelemme uudet hautakivet yksilöllisesti juuri sinun toiveidesi mukaan.

2. Valmistus

Valmistamme suunnitellut hautakivet tuotantotiloissamme Oulussa.

3. Asennus

Asennamme hautakivet 4–6 viikon kuluessa tilauksesta (tai sopimuksen mukaan). Asennuksia teemme sulan maan aikaan. Asennukseen kuuluu yhden vuoden oikaisutakuu.

Kaiverrukset ja entisöintipalvelut

Teemme hautakivien entisöinnit, lisänimien kaiverrukset, puhdistukset ja nosto-oikaisut. Meiltä saa myös vanhan hautakiven uusintasuunnittelun.

Koristeet ja muistolaatat

Hautakiveen on mahdollista lisätä kauniita koristeita ja kirjaimia sekä muistolaattoja. Meiltä saat laadukkaat koristeet ja muistolaatat hautakiviin.

Hautakivi uurnahaudalle

Uurnahautaus on yhä yleistyvä hautaustapa. Valittaessa hautakiveä uurnahaudalle, tulee huomioida seurakuntien asettamia erinäisiä sääntöjä. Me autamme oikeanlaisen muistomerkin valinnassa.

Hautakiven hinta

Valmistamme hautakivet ja muut muistomerkit tilauksesta. Hautakiven hintaan vaikuttavat hautakiven koko, kivilaji, sivujen työstöt, kuten louhinta tai kiillotus sekä lyhdyt ja koristeet.

Hautakiven hinta sisältää pääsääntöisesti yhden henkilön nimen, aikatietojen ja koristeen kaiverruksen. Kaiverrus voi olla kullattu, maalattu tai syväkaiverrettu.
Hintaan sisältyy myös jalustakivi ja paikoilleen asennus Oulussa ja lähialueilla.