Kestävä ja iätön kivitaso keittiössä

Kivitaso keittiöön 

Kuinka kestävä, ajaton ja huoleton kivitaso sopii keittiöön? Jos olet harkinnut kivitasoa keittiöön työpöydälle, välitilaan tai esimerkiksi saarekkeeseen niin lue lisää! Käymme läpi kolme eri kivivaihtoehtoa keittiön tasoiksi – luonnonkivitaso, kvartsitaso sekä keraaminen taso. 

Kaikkia kivitasoja yhdistävät niiden kestävyys, hygienisyys sekä helppo ylläpito. Erityisesti helppo puhdistus ja ylläpito ovat kivitason etuja keittiössä verrattaessa muihin vaihtoehtoihin. Erot kivitasojen välillä tulevat mm. tasojen paksuudessa, väreissä ja lämmönkestossa. Valikoimastamme löydät mm. mustan kuin valkoisen kivitason keittiöön sekä paljon muita värejä ja kuoseja tältä väliltä. 

Jos et löydä vastausta kysymykseesi sivuiltamme, haluat tilata kivitason tai sinulla herää muita kysymyksiä niin ota yhteyttä ja autamme mielellämme! Jos puolestaan haluat tutustua kivitasoihin paikan päällä tämä onnistuu Oulussa Posantien toimipisteessämme osoitteessa Posantie 10, 90620 Oulu

Luonnonkivitaso keittiössä 

100% suomalainen luonnonkivi on yksi kolmesta vaihtoehdosta keittiön kivitasoksi. Suurimmat erot eri luonnonkivimateriaaleissa tulevat niiden huokoisuudesta, mitä suurempirakeisempi kivilaji sitä huokoisempaa se on. Yhteisenä tekijänä luonnonkivillä on hyvä lämmön- ja kosteuden kesto. Luonnonkivi ei myöskään vaadi juuri huoltoa, vaan kevyt pyyhkiminen nihkeällä liinalla riittää. Jokainen luonnonkivitaso on lisäksi uniikki. Usein luonnonkivitaso on valittu keittiön tasoksi jos haetaan hieman paksumpaa tasoa ja pidetään luonnonkiven ulkoasusta. 

Löydät meiltä useita eri värivaihtoehtoja luonnonkivestä ja voimme valmistaa tasot juuri sinun tarpeisiisi räätälöiden. Ota vain yhteyttä! 

Tutustu lisää värivaihtoehtoihin ja luonnonkivitasoihin 

Kvartsitaso keittiössä 

Valikoimastamme löytyvät Silestonen kvartsitasot miellyttävät usein mm. sisustajia tasavärisyytensä ja useiden eri värivaihtoehtojen vuoksi. Kvartsitasojen etuna voidaan pitää sen pienihuokoisuutta, jonka ansiosta nesteet eivät imeydy tasoon helposti. Ei huolta läikkyvästä viinistä, kahvista, mehusta tai muista vastaavista juomista tai nesteistä. Pienihuokoisuuden lisäksi kvartsitaso on todella hygieeninen, eikä sen pinnalle pääse muodostumaan bakteereja. Suurimpana erona luonnonkiveen voidaan pitää kvartsitason lämmönkestävyyttä, sillä kvartsi ei kestä kuumuutta. Eikä sille kannata keittiössä laskea kuumia pannuja tai kattiloita ilman alusia. 

Kvartsitaso on mainio valinta keittiöön jos halutaan äärimmäisen kestävä ja näyttävä kivitaso. Löydät meiltä suuren värivalikoiman jonka perusteella räätälöimme mittojesi mukaiset tasot keittiöön tai muuhun tilaan. 

Kuvassa erittäin suosittu Calacatta Gold kvartsitaso ja välilevyt. 

Kvartsitasolla luot mustat, valkoiset, siniset, punaiset ym. kivitasot keittiöön vaivatta.

Lue lisää kvartsitasoista ja niiden värivaihtoehdoista 

Keraaminen taso keittiössä 

Keraamiset kivitasot sopivat erityisesti moderneihin ja linjakkaisiin keittiöihin joihin halutaan ohuet tasot. Valikoimastamme löytyvät Dektonin ympäristöystävälliset 100% luonnonraaka-aineista valmistetut kivitasot jotka kestävät kosteutta ja kuumuutta, eivätkä naarmuunnu helposti. 

Keraamisen tason ominaisuuksiin kuuluvat nollahuokoinen pinta jonka ansioista nestemäiset tahrat tai muutkaan aineet eivät tartu tai imeydy pintaan. Tason pinta on erittäin kovaa ja kestää esimerkiksi keittiöveitsen lipsahdukset.  Helpon ruoanlaiton takaa tason lämmönkestävyys, jonka ansiosta kattilat ja pannut voi halutessan laskea suoraan tasolle ilman vaurioita. Kolahduksia on kuitenkin syytä varoa, erityisesti tason reunoissa, sillä suuret kolahdukset voivat vaurioittaa kovaa pintaa. 

Lue lisää keraamisen tason ominaisuuksista ja värivaihtoehdoista 

Sinulle räätälöidyt kivitasot 

Kiviliike Heikkinen myy ja valmistaa kivitasoja Oulussa, josta toimitus onnistuu ympäri Suomen. Valmistamme kaikki tasot mittojesi mukaisesti räätälöiden ja toiveita kuunnellen. Olemme perheyritys joka on ollut toiminnassa jo vuodesta 1945 alkaen. Kokemuksemme ja ammattitaitomme takaavat onnistuneet kivitasot jokaiseen tilaan. Ota siis yhteyttä ja toteutetaan unelmasi mukaiset keittiön tasot sekä muut kivitoteutukset! 

Kysy meiltä myös mittaus ja asennuspalvelua. 

Ota yhteyttä