Hautakiven kaiverrus
ja entisöinti

Meillä on vuosikymmenien kokemus laadukkaasti toteutetuista hautakiven kaiverrus- ja entisöintitöistä. Entisöintipalveluihin kuuluvat mm. hautakiven puhdistukset, oikaisut ja vanhan tekstin entisöinnit. Huolellinen työnjälkemme näkyy vielä vuosienkin päästä. Kaikkia palveluitamme voi yhdistellä tarpeen mukaan.

Lisänimen kaiverrus hautakiveen

Kaiverramme lisänimen ja muut koristeet vanhaan hautakiveen. Kaiverruspalvelu sisältää hautakiven noudon, kaiverruksen ja viennin takaisin paikalleen.

Kaiverrukseen tarvitaan

Kaiverrettavat tekstit sisältäen nimet, aikatiedot ja muut mahdolliset tekstit tai koristeet

Kaiverrettavan hautakiven mahdollisimman tarkka sijainti

Hautakiven nykyiset kaiverrukset ja tiedot

Haluttu kaiverruksen kohta hautakivessä

Halutessa vanhat ja uudet nimet voidaan ikuistaa kiveen myös muistolaatalla.

Vanhan tekstin entisöinti hautakiveen

Vanhan tekstin entisöinnissä poistamme hautakivestä vanhat maalit ja kultaukset sekä laitamme niiden tilalle uudet. Voit valita tekstin väriksi lehtikultauksen tai jonkin alla olevista maalivärivaihtoehdoista:

Kulta

Hopea

Pronssi

Valkoinen

Musta

Vanhan hautakiven uusintasuunnittelu

Vanhaa hautakiveä ei ole aina tarpeen vaihtaa uuteen, mikäli tila lisänimille loppuu. Hautakiven etupinta voidaan hioa ja tekstit sekä koristeet voidaan suunnitella uudelleen. Halutessasi voimme myös muokata kiven sivuja.

Kerro meille ideasi, me autamme kiven uudelleensuunnittelussa.

Hautakiven puhdistus

Puhdistamme hautakivet perusteellisesti sammalista ja muista luonnon pinttymistä. 
Voit valita myös hautakiven patsaan, pohjakiven, pilareiden, reunakivien ja kukka-aitioiden puhdistukset tarpeen mukaan. Teemme halutessasi myös vain hautakiven patsaan etupinnan puhdistuksia.

Hautakiven oikaisut

Nosto-oikaisemme painautuneet, kallistuneet ja kaatuneet hautakivet vuoden oikaisutakuulla. Hautakivien nosto-oikaisupalvelut teemme sulan maan aikana. Oikaisun hintaan vaikuttavat kiven koko ja sen sijainti.