Hautakivi uurnahaudalle

Uurnahautaus on yhä yleistyvä hautaustapa ja osalla hautausmaista on aloitettu käyttämään uurna-alueita uurnahautausta varten. Hautausmaan uurnapaikoilla saattaa olla erinäisiä sääntöjä liittyen esimerkiksi hautakiven leveyteen.

Valittaessa hautakiveä uurnahaudalle tulee ottaa huomioon, että samaan hautaan haudataan usein enemmän vainajia kuin arkkuhautauksessa. Voit kysyä uurnahautapaikoille liittyvistä rajoituksista meiltä tai omalta seurakunnaltasi.

Kaunis muistolaatta uurnahaudalle

Mikäli uurnahaudalle päädytään valitsemaan pieni hautakivi, on muistolaatta käytännöllinen vaihtoehto nimen merkitsemiseen. Muistolaatta uurnahaudalla mahdollistaa saman tiedon pienemmässä tilassa kuin kaiverrettaessa. Muistolaatan voi lisätä myös jälkikäteen hautakiveen. Valikoimassamme on useita erilaisia muistolaattoja ja koristeita, joihin voit tutustua täältä.

Pienet hautakivet soveltuvat erityisesti uurnahaudalle

Meillä on vuosien kokemusta uurnahautakivien valmistuksesta ja huomioimme suunnittelussa hautakivelle asetetut säännöt. Ota yhteyttä – autamme suunnittelemaan toiveiden mukaisen hautakiven uurnahaudalle.