Louhittu hautakivi on luonnonnonkivimäinen vaihtoehto 

Luonnolliset louhittusivuiset hautakivet 

Louhitut sivut hautakivessä tuovat hautakivelle luonnollista ulkonäköä. Käsin tehtynä jokainen louhittu hautakivi on aina erilainen. Hautakivestä voidaan toiveiden mukaan louhia yksi, kaksi tai kaikki kolme sivua ja näiden kanssa voidaan yhdistellä esimerkiksi pyöreitä muotoja. Louhittujen sivujen tuoman luonnollisen ulkonäon lisäksi hautakiveen voidaan yhdistää lyhtypaikkoja, koristeita sekä muita mahdollisia toiveita. 

Valmistamme louhittusivuiset hautakivet kuten muutkin hautakivemme käsityönä Oulussa, josta pystymme lähettämään hautakivet ympäri Suomen. Jos haluat tutustua vaihtoehtoihin paikan päällä olet tervetullut käymään Intiön ja Posantien toimipisteillämme Oulussa. Annamme mielellämme myös lisätietoja hautakivistämme, ota vain yhteyttä ja autamme! 

Tutustu myös sivun alareunassa olevaan galleriaan johon olemme keränneet esimerkkejä louhittusivuisista hautakivistä. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää 

 

Mikä vaikuttaa louhitun hautakiven hintaan? 

Louhitun hautakiven hintaan vaikuttavat mm. koristeiden ja louhittavien sivujen määrä sekä valittu kivimateriaali. Ota meihin yhteyttä ja selvitetään yhdessä kuinka paljon juuri toiveidesi mukainen louhittusivuinen hautakivi maksaisi. Voimme myös aina ehdottaa hautakiveä toiveidesi mukaisesti. Katso myös alempana olevasta galleriasta esimerkkejä mahdollisista vaihtoehdoista. 

Sisällytämme kaikkien meiltä tilattujen hautakiven hintaan yhden henkilön nimen, aikatietojen ja koristeiden kaiverruksen. Kaiverrus voi olla joko kullattu, hopeinen, maalattu tai syväkaiverrettu. Oulun alueelle hautakiven jalustakivi ja paikoilleen asennus kuuluvat myös hintaan. 

Ota yhteyttä 

Kiviliike Heikkisellä on kattava valikoima erilaisia hautakiviä, kivimateriaaleja ja koristeita 

Olemme valmistaneet useita erilaisia hautakiviä vuosikymmenien aikana, jotka ovat sisältäneet myös paljon luonnonkivimäisiä louhittusivuisia hautakiviä. Hautakivien pääsivultamme pääset tutustumaan tarkemmin koko hautakiviemme valikoimaan sekä saat lisätietoja hautakivistä. Autamme aina mielellämme hautakiven materiaalivalinnoissa, etikettikysymyksissä sekä muissa mahdollisesti askarruttavissa asioissa, jotta saadaan täsmälleen toiveita vastaava hautakivi. 

Jos haluat tutustua eri värivaihtoehtoihin ja kivimalleihin näitä on nähtävissä sekä Intiön että Posantien toimipisteissämme.