Kivitasojen hoito-ohjeet

Säännöllinen puhdistus ylläpitää kiven kuntoa ja kauneutta

Kivitasojen hoito-ohjeet

Pääsääntöisesti kivitason hoidoksi riittää säännöllinen puhdistus vedellä ja neutraalilla puhdistusaineella joka ylläpitää kiven kuntoa ja kauneutta. Alempana löydät tarkempia hoito-ohjeita jokaiselle valikoimamme (luonnonkivitaso, kvartsitaso ja keraaminen taso) kivitasolle.Kaikki työtasoja koskee sama nyrkkisääntö eli työtason päällä ei saa istua eikä seistä.

Luonnonkivitason hoito-ohjeet

Päivittäinen puhdistus:

Säännöllinen puhdistus vedellä ja neutraalilla puhdistusaineella (pH 7) ylläpitää kiven kuntoa ja kauneutta. Puhdistuksen jälkeen tasot huuhdellaan ja kuivataan huolellisesti.

Tahranpoisto:

Pinttynyt lika voidaan poistaa heikosti emäksisellä pesu-aineella (pH 8-10). Anna pesuaineen vaikuttaa hetken ajan ennen puhdistusta. Huuhtele ja kuivaa tasot huolellisesti puhdistuksen jälkeen.

Luonnonkivitasojen suojaus:

Marmorit, vaaleat kivilajit sekä matta-hiotut ja timanttiharjat-tupintaiset kivitasot on hyvä käsitellä kivelle tarkoitetulla suoja-aineella. Suoja-aine hidastaa lian, tahrojen ja kosteuden imeytymistä kiven sisään säilyttäen kiven luon-nolliset ominaisuudet. Tasojen suojauskäsittely voidaan toistaa tarpeen mukaan

Voit myös aina kysyä meiltä lisätietoja kivitasojen hoidosta ja ylläpidosta, autamme aina parhaamme mukaisesti!

Pöytätasot

Posantie 10
90620 Oulu

(arkisin klo 8-17)